Timely news thodupuzha

logo

Штучний Інтелект: Неможливе Вже Реальність Список Корисних Ai-сервісів

Quillbot одразу пропонує користувачам кілька варіантів на вибір. Таким чином, Ноушн – це потужний та корисний інструмент для створення та організації контенту, з використанням технології штучного інтелекту та інших інноваційних рішень. Ми рекомендуємо спробувати його та переконатися у всіх його перевагах особисто. У цій статті ми розглянули сервіс Ноушн та його можливості щодо використання технології штучного інтелекту при написанні статей та інших текстів.

Як і Jasper та Copy AI, він генерує практично будь-які тексти. Але при цьому штучний інтелект GrowthBar допомагає вам збільшувати трафік, піднімаючи контент на позиції вище https://wizardsdev.com/ у видачі пошукових систем. Picsart – застосунок із функціями накладання фільтрів, ретушування шкіри, малювання, додавання тексту, накладання шарів та іншими можливостями.

Текст, Який Буде Надіслано Нашим Редакторам:

Вам варто лише вказати тему та/або кілька ключових слів й інструмент створить добре структуровану статтю. «Усі вже напевно встигли зацінити чатик GPT, Jasper, Dale-e, Midjourney та інші сервіси, які базуються на технологіях штучного інтелекту. AI Content Writer Мені це дуже допомагає у роботі, коли треба згенерувати тексти англійською», — пише він. Його контент не містить плагіату і дозволяє уникнути потенційних санкцій Google, що забезпечує найвищий рейтинг контенту в результатах пошуку.

Якщо ви також хотіли б опанувати їх та використовувати в роботі та особистому житті, ця стаття для вас. В цій статті ми розглянемо 5 способів отримати доступ до GPT-4 абсолютно безкоштовно! Кажуть, що аналогів gptchat не існує, але є сервіси, які використовують модель ChatGPT-4. Ви можете називати їх “аналоги чату gpt від OpenAI”, а ми назвали “5 способів поспілкуватись із GPT-4”. Маркетолог регулярно працює з різними видами аудіо— та відеоконтенту — від накладання озвучення до створення повноцінних рекламних роликів.

Picsart також пропонує користувацьку галерею, де можна знайти різні зображення для використання у своїх проєктах. Платформа нещодавно запустила нейромережу AI Replace My Ex, яка дає змогу моментально замінити людину на бажаний предмет або просто видалити з фото. Мені дуже сподобався Wordtune, тим паче що для обробки тексту мені цілком вистачило безкоштовної версії. Premium-підписка вартістю $25 на місяць дозволяє не лише перефразовувати текст, але й робити це таким чином, щоб текст став коротшим або довшим. Я користуюсь цим сервісом давно, і мені цілком вистачає безкоштовної версії, у якій можна перекладати тексти до 5000 символів. Найдешевша платна версія перекладача (Starter) коштує 7,5€ на місяць і надає кілька додаткових можливостей, як-от наскрізне шифрування та конфіденційність тексту, що перекладається.

Тексти, Контент-стратегії, Сценарії, Переклади:

Хочете вдало прогнозувати клієнтський шлях за вашим сайтом чи мобільним додатком? Fullstory — аналітична платформа, що показує компаніям процес взаємодії користувачів з веб-продуктом від початку до кінця. Це програмне забезпечення для аналізу продажів допомагає компаніям знаходити, сортувати та взаємодіяти зі своїми ідеальними клієнтами. Таким чином бізнесу стає ще простіше знайти свою цільову аудиторію, щоб персоналізувати та покращити процес продажів. Copy AI особливо гарний у створенні слоганів та девізів, генерації унікальних копій одного й того ж тексту, зміни тону. Він впорається і з великими текстами, але, судячи з відгуків, його талант полягає у створенні ефектних коротких речень.

  • GPT-2 Output Detector – Дозволяє розпізнати, чи написаний нейронною мережею.
  • Скопіюйте та вставте потрібний контент, і інструмент автоматично перевірить його оригінальність.
  • З появою сервісів штучного інтелекту, також з’явилися сервіси-детектори, які дозволяються розпізнати, написаний текст штучним інтелектом чи людиною.
  • Сервіс знайде та запропонує найкращі ключові слова для вашого тексту, впорядкувавши їх у рейтингу.
  • Можливо виникнення неточностей, тому важливо перевірити та відредагувати згенерований текст.
  • Хочете вдало прогнозувати клієнтський шлях за вашим сайтом чи мобільним додатком?

HIX Chat – це інтелектуальний чат-бот , який виходить за рамки ChatGPT завдяки доступу до Інтернету та створенню зображень, надаючи широкий спектр функцій для покращення спілкування. Watermark remover – Дозволяє прибрати водяні знаки зі стокових фото. Сервіс є не дуже етичним, але може знадобитися в тому випадку, коли потрібно попередньо “приміряти” зображення на сайт чи поліграфію, перед тим, як купувати його.

Сервіси Штучного Інтелекту Для Smm-менеджера Та Роботи З Контентом

FaceTune – відомий додаток для редагування фото можна також використовувати як інструмент ШІ. Для роботи необхідно завантажити фото і використовувати або підготовлені розробниками фільтри, або прописувати свій запит. DeepAI – генерує зображення в обраному стилі, спираючись на текст. Часто використовується для перенесення стилю одного зображення на інше. Наприклад, перенести стиль картини відомого художника на фото. Використання штучного інтелекту наразі це дуже погана ідея.

Якщо ви колись роздратовано намагалися пробитися через підказки голосового помічника, щоб поговорити з живим оператором служби підтримки, ви розумієте, про що йдеться. За даними Business Insider, найближчими роками  85% взаємодій з клієнтами відбуватимуться без участі людини. Враховуючи те, що вже зараз більшість АІ-сервісів доступні навіть маленькому бізнесу, не важко усвідомити масштаб зменшення видатків для компаній у майбутньому.

Щоправда, якщо ми говоримо про генерацію тексту, ШІ може вдало підібрати тему, однак написати лонгрід ШІ може хіба що на рівні копірайтера-початківця. Тому матеріали від Chat GPT можуть допомогти створити основу, але вони все ж потребують додаткової роботи редактора. Сервіс показує рейтинг статті в відсотках та її приналежність до штучного інтелекту.

Безкоштовний AI Writer

Цілком можливо, що вже незабаром нейромережі змінять digital-сферу настільки ж суттєво, як свого часу digital вплинув на весь світ. Нейромережі досягли такого рівня, що можуть бути ефективними практично в будь-якій галузі. Дослідники задалися питанням, в якій з них АІ-маркетинг сьогодні впроваджують активніше за все.

Сервіси Для Генерації Коду

Є розширення для Google Chrome, тому нативно інтегрується в робочий простір і допомагає в роботі. Repurpose.io – інструмент для автопостингу контенту одразу в декілька соціальних мереж. Дозволяє створювати унікальний арт за вашим описом та ключовими словами. Може знадобитися дизайнерам, експертам та smm-спеціалістам.

Крім підвищення продуктивності, інструменти штучного інтелекту можуть покращити якість контенту та оптимізувати формулювання для досягнення вищих показників конверсії продажів. Окрім генерування унікальних текстів, інструменти на основі штучного інтелекту можуть здійснювати переклад на рівні професійних перекладачів, а також покращувати тексти як справжні редактори. Проста у використанні платформа Copy.ai автоматично генерує контент на основі шаблону та опису користувача. Dream від WOMBO – генерує цифрові картинки на основі заданих користувачем параметрів. Надає різні стилі мистецтва для створення художнього контенту.

Безкоштовний AI Writer

Ми використовуємо cookie-файли для надання найбільш актуальної інформації. Команді «Дії» вдалося зробити зручний та безпечний онлайн-сервіс держпослуг для українців шляхом спроб та помилок, тестувань та… Застосунок Дія, запущений у 2020 році, став революційним кроком у цифровізації України, надавши українцям зручний…

Безкоштовний AI Writer

Робот ніколи не зможе зробити просування краще, ніж людина. Взагалі, для цього потрібно просто знайти хорошу та надійну компанію. У безкоштовній версії Reface буквально кілька безплатних опцій.

Для цього потрібно прописати сценарій та обрати один з запропонованих шаблонів оформлення. Також, за бажанням, можна вставити субтитри в згенероване відео. Copy AI – сервіс для створення текстів, в основному, для соціальних мереж. Сервіси штучного інтелекту та нейронні мережі ввірвалися в наше життя досить спонтанно.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *